Şeful Senatului, Crin Antonescu, a fost întrebat, sâmbătă, pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu“ din Cluj-Napoca, înainte de inaugurarea noii piste, dacă a rămas candidatul USL la Preşedinţie. Acesta a răspuns printr-o întrebare: „S-a schimbat ceva? Aţi visat azi-noapte ceva?

„S-a schimbat ceva? Aţi visat azi-noapte ceva? Nu mai vehiculaţi, când îmi voi schimba poziţia oficială, veţi fi anunţaţi“, a declarat Crin Antonescu.

Crin Antonescu a aterizat cu un avion uşor şi a fost primit cu Garda de Onoare. În acest timp a fost huiduit de oamenii prezenţi la mitingul aviatic. Cu acelaşi avion a sosit şi ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu. În timp ce Crin Antonescu primea onorurile militare, zeci de clujeni au ridicat mâinile în aer. Ei aveau roşii în mâini şi l-au huiduit pe şeful Senatului. Unii erau îmbrăcaţi în tricouri pe care scria „Salvaţi Roşia Montană. Mai multi clujeni l-au huiduit pe Antonescu deoarece au fost expropriaţi cu un preţ mic, iar alţii s-au trezit, fără să fie întrebaţi, cu balize pe pământurile lor.

NapocaNews