Preşedintele PDL Cluj, Daniel Buda, îi solicită premierului Victor-Viorel Ponta să îşi asume, în ultimul ceas, eşecul privatizării CFR Marfă.

„După mai bine de 60 de zile, cât a durat degringolada cu privire la privatizarea CFR Marfă anunţată cu surle şi trâmbiţe, doctorului în eşecuri, Victor-Viorel Ponta, se pare că nu îi mai plac apariţiile pe sticlă când este vorba să ne ofere lămuririle de rigoare cu privire la incapacitatea de a încuraja investiţiile şi de a dezvolta economia. Eşecul lamentabil al privatizării CFR Marfă, girat inclusiv şi de fostul ministru al Transporturilor, cel certat cu legea penală, Relu Fenechiu, s-a cuantificat într-un real succes de decredibilizare a României pe plan European şi internaţional. Din acest moment, România este un stat non-european, ocolit de investiţii şi de investitori, cu o radiografie haotică a economiei şi a infrastructurii şi cu un act guvernamental incoerent, instabil şi iresponsabil.

Vinovaţi direcţi ai acestui dezastru, însă total ignoranţi şi lipsiţi de respect faţă de milioanele de români care le-au acordat votul, cei de la USL urmăresc acum muşamalizarea acestei tentative de privatizare iar costurile eşecului să fie puse tot în cârca românilor, prin impunerea de zeci de noi taxe şi impozite şi printr-o viaţă austeră.

Domnule Victor-Viorel Ponta, prin câte eşecuri mai trebuie să treacă România pentru ca dumneavoastră să vă de depuneţi demisia din poziţia de premier? „ se întreabă Daniel Buda.

NapocaNews