Pentru finalizarea lucrărilor la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca s-au înscris la licitaţie două firme de construcţii. Termenul limită de depunere a ofertelor a expirat, marţi după-amiază, iar comisia de licitaţii urmează să verifice dacă documentaţiile depuse sunt confome cu solicitările din caietul de sarcini.

Lucrările care mai trebuie executate la Sala Polivalentă au fost evaluate la aproximativ 33 de milioane de lei, dar suma reală ce va fi plătită de primărie se va afla abia după verificările comisiei, când va avea loc deschiderea ofertelor financiare.
Primarul Emil Boc a declarat că, dacă nu vor exista neclarităţi în documentaţiile depuse, peste aproximativ 30 de zile se va cunoaşte firma care va finaliza investiţia.

Lucrările la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca au început în anul 2010, dar au fost stopate de instanţă, considerându-se că oferta declarată iniţial câştigătoare nu este realistă. Ulterior, Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a blocat licitaţia pentru finalizarea lucrărilor, apreciindu-se că nu toate firmele au avut acces la toate informaţiile necesare.

Sala Polivalentă ar trebui finalizată în termen de 8 luni de la semnarea contractului cu societatea desemnată pentru continuarea lucrărilor.

Darian Sacalis/Mihai Miclăuş, Sursa: Radio Cluj