Primarul Emil Boc a declarat astăzi că nu se va înscrie pe liste pentru competiţia itnernă din PDL privitoare la alegerile prezidenţiale. Cu toate acestea, fostul premier spune că mişcarea politică de centru-dreapta trebuie să aibă un singur candidat.

„Doar o dreată unită poată să învingă o stângă distrugătoare, de origine stalinist-comunistă. În această alianţă pot să intre şi liberalii, însă fără conducerea lui Crin Antonescu”, a spus Emil Boc.

Acesta a atacat Guvernul Ponta pentru promovarea Ordonanei de Urgenţă referitoare la insovenţă, care reprezintă un abuz la adresa mediului de afaceri, dar şi pentru contolul pe care îl exercită asupra Avocatului Poporului, care nu a atact niciuna din cele aproape 100 de Ordonanţe ale USL-ului.

„Acum înţeleg românii de ce am discutat anul trecut despre un atac la adresa statului de drept, pe lângă faptul că stânga omoară locurile de muncă şi sufocă investiţiile străine. Ne-am întors la vremurile Năstase şi Stănoiu, când se dădeau dispoziţii judecătorilor cum să analizeze dosare”, a adăugat fostul premier.