A devenit virală pe pe internet conferinţa de presă organizată de consilierul lui Crin Antonescu, Niels Schnecker, la Cluj-Napoca, cu prilejul inaugurării pistei de 2100 m a Aeroportului Internaţional Avram Iancu, unde şeful Senatului, vicepremierul Liviu Dragnea şi ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, au încercat să facă declaraţii la coada unei aeronave Tarom cu motoarele turate la maxim.

Evenimentul a fost catalogat drept un „ghiveci de la Bucureşti marca USL” de către primarul Emil Boc, însă se pare că evenimentul a fost unul destul de costisitor pentru că departe de ochii celor peste 10.000 de clujeni care au luat parte la eveniment s-a desfăşurat o recepţie luxoasă unde fileurile de carne de biozn au fost stropite din plin cu whiskey.

„Consilierii judeţeni ai PDL se delimitează de festivismul organizat cu prilejul inaugurării pistei, unde se impunea mai multă demitate şi mai mult bun-simţ. Uiorenu ne-a împărţit medalii care au fost mai scumpe decât preţul de expropriere pe metru pătrat a proprietarilor de terenuri din zona pistei”, a declarat astăzi consilierul judeţean Alexandru Coroian.

El cere ca toate costurile aferente festivităţii să fie publicate de Horea Uioreanu pe site-ul Consiliului Judeţean Cluj.

NapocaNews