Adus de CFR Cluj sub formă de împrumut de la Bologna în ultimele ore ale perioadei de transferuri din vară, croatul Damjan Djokovic a reuşit să se integreze încet, dar sigur, în angrenajul formaţiei din Gruia. Posesor al unui şut foarte puternic, mijlocaşul a punctat de două ori în cele 9 meciuri jucate pentru clujeni şi a devenit unul dintre oamenii de bază ai lui Petre Grigoraş.

Djokovic a recunoscut în presa din Italia că are în gând doar revenirea la Bologna, dar a mărturisit că va da tot ce are mai bun pe durata şederii sale în România. Împrumutul croatului la CFR Cluj expiră la finalukl acestui sezon.

„Diferenţele dintre Italia şi România? Aici, echipele îţi acordă mai multe spaţii şi nu stau la fel de bine din punct de vedere tactic. Însă, chiar şi aşa, trebuie să depui efort maxim dacă vrei să câştigi un meci. Joc pe postul de mijlocaş la CFR Cluj, dar cu sarcini ceva mai ofensive. Am ales să vin în Liga I deoarece este un campionat intermediar ideal, între Serie A şi Serie B. Bologna rămâne obiectivul meu final, în continuare. Nu ştiu dacă pot reveni în Italia din ianuarie, pentru că sunt împrumutat aici până în vară. Totul depinde de ceea ce voi reuşi pe teren”, a mărturisit Djokovic într-un interviu acordat tuttomercatoweb.com.

Sursa: Pro Sport