Madonna se destainuie intr-un eseu publicat intr-o revista americana, povestind o parte dintre experientele primilor ani la New York, unde a fost amenintata cu arma si violata.

„New York-ul nu a fost tot ce imi imaginam ca o sa fie. Nu m-a primit cu bratele deschise. In primul an, am fost amenintata cu arma. Violata pe acoperisul unei cladiri unde am fost tarata cu un cutit tinut la spate, iar apartamentul meu a fost spart de hoti de trei ori. Nu stiu de ce; nu aveam nimic de valoare si prima data mi-au furat radioul”, scrie Madonna in numarul din noiembrie al revistei Harper’s Bazzar, citat de USA Today.

Despre mutarea la New York, Madonna spune ca ca a facut-o pentru a deveni un artist adevarat si sa se poata exprima intr-un oras nonconformist.

„Nu a fost ceva (mutarea – n.red) pentru care sa ma fi pregatit Rochester, Michigan. Sa incerc sa fiu o dansatoare profesionista, sa-mi platesc chiria pozand nud la cursuri de arta, uitandu-ma la oameni care ma vedeau goala. Provocandu-i sa se gandeasca la mine ca la orice altceva decat o forma pe care incercau sa o imortalizeze cu creioanele si carbunii lor. Am fost sfidatoare. Hotarata sa supravietuiesc. Sa reusesc. Dar a fost greu si m-am simtit singura si a trebuit sa ma provoc in fiecare zi sa continui”, mai povesteste ea.

Totusi, vedeta povesteste ca a trecut peste experientele marcante, propunandu-si sa-si testeze limitele, atat in muzica, cat si in toate celelalte aspecte ale vietii ei.

„Daca nu pot sa-mi asum riscuri in munca sau in cum imi traiesc viata, atunci chiar nu vad rostul de a fi pe aceasta planeta”, mai scrie Madonna.

Adoptia a doi dintre copiii sai dintr-o tara africana este inca unul dintre subiectele aduse in discutie.

„A fost o experienta care mi-a deschis ochii. Un adevarat moment critic in viata mea. Am putut sa inteleg cum oamenii s-au luat de mine pentru ca am simulat masturbarea pe scena, pentru ca am publicat cartea mea despre sex, chiar si pentru sarutul cu Britney Spears, dar incercarea de a salva viata unui copil nu este ceva pentru care m-as fi gandit ca as putea fi pedepsita. Prietenii au incercat sa ma faca sa ma simt mai bine spunandu-mi sa ma gandesc la asta ca la durerile nasterii prin care trebuie sa trecem toate. […] In orice caz, am supravietuit”, a mai spus vedeta.

Madonna este departe de a fi o necunoscuta in Malawi, de unde a adoptat doi copii: un baietel, David Banda, in 2006 si apoi o fetita, Mercy, trei ani mai tarziu. Fundatia sa, Raising Malawi, a varsat milioane de dolari pentru a finanta orfelinate si diverse institutii de protectie a copiilor din aceasta tara.

NapocaNews