Presedintele Fundatiei Miscarea Populara, Marian Preda, a declarat sambata ca, probabil, partidele de dreapta isi vor desemna un candidat comun la prezidentiale dupa alegerile europarlamentare de anul viitor.

„Emil Boc a fost un foarte bun premier si ar putea fi un bun presedinte, dar acum partidul trebuie sa se concentreze pe alegerile europarlamentare. Probabil dreapta isi va desemna un candidat la prezidentiale comun dupa europarlamentarele de anul viitor.

Personal, cred ca este prematur sa se vorbeasca de un candidat comun pentru toate partidele de dreapta la prezidentiale pentru ca nu s-au asezat suficient lucrurile. PMP este abia la inceput. Cand spun dreapta, nu ma refer la PNL care prin colaborarea cu PSD, cu siguranta, s-a plasat in zona de stanga si prin politicile pe care le-a promovat”, a declarat Marian Preda, la Palatul Parlamentului.

Intrebat daca il va sustine la prezidentiale pe Emil Boc, el a raspuns ca actualul primar al Clujului este un garant pentru faptul ca Romania ar merge intr-o directie corecta si ar promova reforme care sa isi dovedeasca roadele in timp.

Presedintele Fundatiei Miscarea Populara, Marian Preda, a participat la sedinta Consiliului National al PMP unde a transmis un mesaj de sustinere.

„Am transmis un mesaj de incredere pe care sa il transmita in teritoriu, pentru ca PMP este singura alternativa credibila de dreapta la guvernarea care afunda Romania intr-un dezastru generalizat. Dorim sa dovedim ca PMP nu este doar proiectul lansat de presedintele Traian Basescu, nu este doar continuatorul reformei pe care presedintele si premierul Emil Boc au incercat sa o implementeze in Romania, ci este si un partid puternic format din structuri puternice”, a sustinut Preda.

NapocaNews