Mihai Bendeac a fost data afara, oficial, de la Antena 1, dupa ce actorul nu s-a prezentat la filmarile emisiunii iComedy.

Conform Agentia de presa mondena, care citeaza unui comunicat al trustului Impact, el a fost eliminat si din juriul emisiunii Romania danseaza, care urma sa fie difuzat din primavara lui 2014, proiect in care colegi ii erau CRBL si Monica Petrica.

In plus, e pasibil de amenzi mari, mai relateaza sursa, care vehiculeaza suma de 3.000 de euro despagubire pentru fiecare postare defaimatoare la adresa Antena 1.

Pe pagina de Facebook a lui Mihai Bendeac nu se mai regasesc postarile sale ce au starnit un imens scandal. Acesta a pornit de la un pamflet in versuri care ar fi trebuit sa apara in show-ul iComedy, care i-ar fi fost cenzurat actorului.

In plus, acesta sustine ca, la cererea publicului, a vrut sa-l invite in emisiune pe Radu Banciu, insa ideea sa nu a fost deloc bine privita.

Bendeac, primele explicatii: De ce a ajuns la cutite cu Antena 1 si Antena 3. A fost momentul in care a inceput si un schimb de replici foarte dure cu Mircea Badea.