Venită la Cluj pentru a i se acorda o distincţie specială atât ei, cât şi regretatului său tată, actriţa Oana Pellea a afirmat că tânăra generaţie de actori este una foarte bună şi că problema este ce face societatea pentru ei.

Oana Pellea crede că e datoria fiecăruia dintre noi să ajutăm cât se poate la susţinerea unor astfel de talente. „Ţara chiar cred că colcăie de talent. Nu asta e problema României“, spune actriţa. La conferinţa de presă, ea le-a povestit ziariştilor cum tatăl ei, Amza Pellea, îi învăţa pe tineri actorie şi cum, la spectacole, ca să nu atragă atenţia asupra sa şi ca să îi pună pe tineri în valoare, Amza Pellea stătea cu spatele la public. „Nu mulţi actori fac aşa şi nu mulţi îi ajută pe tineri“, adaugă Oana Pellea. Aceasta consideră că noua generaţie de artişti este una foarte bună. “Vine o generaţie de actori excepţionali, de 22-27 de ani.

Am fost în Juriu la Gala Tânărului Actor şi am văzut ce vine din urmă. Nu trebuie să ne facem probleme. Aceşti tineri sunt foarte focusaţi şi vor să muncească“, afirmă actriţa Oana Pellea. “Iubesc România mult, pe fapte, nu pe vorbe. Puteam pleca demult, am avut ocazia. Şi Amza a iubit enorm ţara asta. Uite că se fac 30 de ani de când nu mai e pe pământ”.

Sursa: Adevarul