Mario Felgueiras, portarul care a făcut minuni în Liga Campionilor în poarta lui CFR, va fi cedat pentru trei milioane de euro. CFR rămâne la iarnă fără unul dintre cei mai importanţi jucători din lot, Mario Felgueiras (foto, 26 de ani). Arpad Paszkany a retras sezonul trecut 20 de milioane de euro din club şi a stabilit un buget de numai nouă milioane pentru anul în curs. Finanţatorul triplei campioane a României nu va scoate însă din buzunar toţi banii. L-a mandatat pe Iuliu Mureşan ca la iarnă să îl cedeze pe Felgueiras, pentru minim trei milioane de euro.

Vor să scape de el şi din cauza salariului mare
Sunt alte două motive importante pentru care clujenii se gândesc să se despartă de lusitan. Primul este salariul mare al lui Felgueiras, 150.000 de euro pe an, al treilea din lot, după Cadu şi Deac. Mai mult, lusitanul ar dori ca, dacă va continua la CFR, să primească o creştere a salariului. Un alt motiv este sezonul mult sub aşteptări prin care trec clujenii. Paszkany şi Mureşan nu pun miză deosebită pentru calificarea în Europa League şi ar dori să aducă un portar mai tânăr şi cu pretenţii salariale mai mici.

53 de meciuri a jucat Felgueiras pentru clujeni începând cu vara anului 2012. 500 de mii de euro a plătit CFR celor de la Braga, în iunie 2012, pentru lusitan.

Sursa: Pro Sport