Peste 4000 de tineri au participat sambata noaptea la prima editie a festivalului Mioritmic, eveniment organizat de Club Midi & Sunrise.

Tineri din Cluj si toata tara dar si din strainatate alaturi de studenti straini veniti in Cluj, au luat cu asalt Aleea Muzeului Etnografic inca de la orele 22, cand s-au deschis “portile” festivalului.
Evenimentul s-a desfasurat in trei corturi incalzite, legate intre ele iar line-up-ul scenelor a cuprins un numar de peste 20 de artisti.

Pe scene au urcat, in ordinea urmatoare:

Scena House: RQZ / Livio & Roby / Lee Burridge / Marc Antona / Audiofly /
Scena Techno: Mihigh b2b Dubtil / Masomenos / Fumiya Tanaka / Cezar / Rhadoo
Scena Live: Village / Silent Strike / Akua Naru & Band / Jazzanova (djset) / Marwan

Akua Naru & Band a fost momentul mult asteptat al serii la scena Live. Scena House a fost cea mai apreciata scena, cel mai numeros public constant fiind prezent la Lee Burridge, Marc Antona si Audiofly. Scena techno a fost surpriza festivalului, publicul ramanand alaturi de Rhadoo, ultimul dj confirmat in line-up pana mai tarziu.

Feedback-ul artistilor a fost unul foarte bun, s-au declarat incantati de eveniment, organizare si mai ales de public. Mai mult, au ramas prezenti la eveniment dupa terminat momentului lor artistic, declarand la final ca a fost unul dintre cele mai bune festivaluri din Romania, la care au participat.

Participantii la Mioritmic au avut parte de o experienta audio-vizuala originala, datorita unui sistem de sunet de top (Funktion One) si al proiectiilor speciale de video-mapping.

Fiecare scena a avut parte de un alt design, o culoare diferita si un element specific. La scena live au fost folosite proiectii 3D in timp ce la scena House s-au proiectat elemente vizuale pe o roata gigant ce a fost in stransa legatura cu tematica generala a evenimentului. Scena Techno a beneficiat de un „mic sat”, format din doua casute si un copac ce a prins viata cu ajutorul proiectiilor.

Feedback artisti:

“Thank you Cluj. Thank you Mioritmic. You Rocked our world!” – Audiofly
Feedback public:

“cea mai tare seara din viata mea!” –Roxana Mare, Cluj
“foarte tare, exact ce trebe!!!” – Adrian Copandean, Cluj
“Never in my life have i heard something better than what Rhadoo did this morning” – Ștefan Cuculescu, Bucuresti
“ Extraordinar… Superb… Fara cuvinte… Mioritmic” – Andrei Hancu, Bucuresti
Multumim celor care au participat si s-au distrat alaturi de noi la prima editie a festivalui Mioritmic. Multumim autoritatilor locale pentru sprijinul acordat, partenerilor si sponsorilor pentru sustinerea evenimentului si artistilor pentru prezenta si momentele deosebite oferite sambata noaptea.

NapocaNews