Pompierii au scos din lacul Tarniţa, trupul unui bărbat în vârstă de circa 50 de ani. Purtătorul de cuvânt al pompierilor spune că este vorba de o persoană care s-a înecat mai demult, nu azi şi nici în weekend.

Bărbatul al cărui trup a fost găsit în apele Tarniţei este Vasile Ciomoş. Pompierii clujeni au găsit luni, 14 octombrie, în Lacul Tarniţa, trupul neînsufleţit al lui Vasile Ciomoş, preşedintele Asociaţiei Române a Apelor. Acesta a fost dat dispărut în urmă cu două luni, în data de 13 august. Pompierii au intervenit cu două echipaje de căutare-salvare.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj spune că trupul găsit de pompieri în Tarniţa este al unui bărbat de 57 de ani, din Cluj-Napoca. Acesta a fost dat dispărut pe 13 august, anul acesta, când se presupune că s-ar fi aruncat de pe viaduct în lac, maşina lui fiind găsită atunci pe mal.

Poliţiştii confirmă că bărbatul înecat este Vasile Ciomoş, preşedintele Asociaţiei Române a Apelor. Acesta a fost licenţiat în economie şi a fost profesor asociat la ASE Bucureşti şi UBB Cluj-Napoca, potrivit unui CV întocmit de acesta în 2007.

NapcoaNews