Handbaliştii de la Potaissa Turda au făcut meciul vieţii lor în confruntarea cu echipa campioană a României, HCM Constanţa şi au obţinut un rezultat de egalitate echivalent cu o victorie. 23-23 s-a încheiat meciul din cadrul etapei a V-a a Ligii Naţionale.

Jocul nu a început deloc bine pentru turdeni care a fost surprinşi de tactica formaţiei din Constanţa. Astfel, la pauză tabela de scor indica 13-8 în favoarea dobrogenilor.

Repriza secundă a fost una extraordinară pentru Potaissa care a reintrat în joc şi s-au apropiat pas cu pas de campionii din Constanţa.

Portarul Szopka a avut o serie de intervenții excepţionale, iar Dediu a fost de neoprit pe linia de nouă metri. S-a terminat 23-23 și Potaissa Turda este alături de HCM Constanța neînvinsă după cinci etape disputate din actualul campionat.

Dediu cu 10 goluri, Câmpan și Adomnicăi cu câte patru reușite, au fost cei mai buni marcatori de la gazde, în vreme ce de la HCM s-a remarcat Toma cu cinci goluri marcate.

HCM și Potaissa Turda conduc în clasamentul Ligii Naționale, ambele cu câte 11 puncte, urmate de vicecampioana en-titre, Știința Bacău cu 10 puncte.

Paul Panait