Cu toate că federalii nu au început livrarea biletelor la România – Grecia (19 noiembrie), pe site-urile de comerţ există deja oameni care vând tichete la preţ dublu

45.000 de bilete în cinci zile au cumpărat românii la cel mai important meci al României din ultimii ani

După ce oficialii FRF au făcut public faptul că biletele la România – Grecia au fost vândute în totalitate după cinci zile, pe site-urile de comerţ online au început să apară anunţuri în care diferiţi useri oferă tichete la partida de pe 19 noiembrie. Profitând de interesul uriaş pe care fanii naţionalei îl au pentru meciul din barajul CM 2014, bişniţarii din mediul online au umflat preţul biletelor. Un tichet la tribuna a II-a, inelul 1, care a costat 120 de lei, este vândut pe internet cu 240 de lei. Un alt user oferă bilete tot la tribuna a II-a, doar că la inelul 3, cu 140 de lei. Un astfel de tichet a fost achiziţionat cu doar 50 de lei.

Biletele nu au ajuns

Problema celor care fac speculă cu biletele la meciul-retur din barajul CM 2014 este că, în prezent, nu dispun fizic de respectivele tichete. Federaţia va începe livrarea biletelor pentru meciul cu Grecia cu aproximativ şapte zile înainte de data partidei.

Sursa: Pro Sport