Un spectacol caritabil în beneficiul Centrului Misionar pentru Tineret “Preot Prof. Ioan Bunea” din Sângeorz-Băi va avea loc săptămâna viitoare la Bistrița. Spectacolul intitulat “Dă Doamne la lume bine!” va avea loc joi, 31 octombrie, la Teatrul de Vară din Municipiu, cu începere de la ora 18. Vor concerta artiști de muzică tradițională românească și grupuri muzicale, în acompaniamentul Orchestrei Ansamblului Profesionist “Dor Românesc” din Bistrița. Între numele cunoscute ale cântecului popular românesc care vor evolua pe scenă se numără: Nicolae Mureșan, Ioan Pop și Grupul Iza, Cornelia Ardelean Archiudean, Matilda Pascal Cojocărița, Alexandru Pugna și alții, a declarat pr. Prof. Tudor Mudure, coordonatorul proiectului Centrului Misionar de Tineret de la Sângeorz-Băi.

Biletele pentru concertul caritabil din 31 octombrie pot fi achiziționate de la Bisericile Ortodoxe din protopopiatele Bistrița, Năsăud și Beclean cât și la intrarea în sala de spectacole.

Piatra de temelie a Centrului pentru Tineret ”Preot Prof. Ioan Bunea” de la Sângeorz-Băi a fost pusă în 26 aprilie 2012 de către ÎPS Arhiepiscop și Mitropolit Andrei. În prezent, construcția este ridicată până la nivelul acoperișului și se dorește ca până la sfârșitul acestui an să se realizeze acoperirea imobilului.

Menirea acestui centru este de a le oferi tinerilor un climat corespunzător în vederea desfășurării de activități non-formale care să permită o transmitere a educației spirituale.

Alexandra Andereș, Sursa: Radio Renasterea