Apel catre fabricantii de bombe, curve si jegStorcatorul de stiri – Topul lipitorilor umaneStorcatorul de stiri – Tu cat mai ai de trait?Yamaha R1 vs Mercedes SL63 AMG la 300km/hStefan Banica a intrat intr-un conflict cu mai multi cantareti de manele, dupa ce a spus ca intr-o benzinarie gasesti discuri frumoase, daca le dai la o parte pe cele cu manele. Dupa aceasta declaratie mai multi reprezentanti ai acestui stil de muzica au reactionat.

„Stefan Banica e din etnia noastra”, a declarat Dan Bursuc.

Impresarul artistilor care canta manele a avut un dialog tensionat la Antena 2 si cu Delia, care a spus ca face „caterinca” pe acest stil de muzica. Artista a adaugat ca nu a fost inteleasa si ca, mai mult, ea i-a laudat pe cei care canta manele si apreciaza ca ei sunt mult peste nivelul unor artisti de muzica mainstream.

Dupa declaratia lui Stefan Banica, si Adi de la Valcea s-a suparat foarte tare si l-a criticat pe cantaret.

Stefan Banica, uluit de cadourile primite de la copiii sai

„Este foarte jignitor sa vina o astfel de declaratie de la Banica! Nu ma asteptam sa faca astfel de afirmatii, mai ales ca nici el nu produce o muzica de calitate! Daca afirmatiile acestea veneau de la un mare artist, un cantaret de blues sau jazz, mai intelegeam, dar cand el produce un kitsch de muzica, ma deranjeaza sa se ia de alte stiluri.

Eu cred ca muzica lui trebuie data la o parte din benzinarii”, a declarat Adi de la Valcea pentru Wowbiz.