Tentativă de mituire la Consiliul Judeţean Cluj, făcută public de vicepreşedintele instituţiei, Ioan Oleleu (foto). El a declarat în timpul şedinţei care a avut loc, vineri, că pentru a rămâne în funcţie, fostul director de la Societatea de Protecţie şi Pază a Consiliului, i-a propus, prin interpuşi, sume de bani pentru a-şi păstra funcţia.

Dezvăluirea a fost făcută în timpul discuţiilor pe marginea unui audit făcut la această societate, care a scos la iveală nereguli financiar-contabile şi încălcări ale Codului Muncii.

Problemele semnalate s-au produs în timpul mandatului fostului director Adriana Sabou, care după ce a fost schimbată din funcţie, a câştigat în instanţă, dreptul de a fi repusă în drepturi.

Consilierii judeţeni au modificat, vineri, organiggrama Societăţii de Pază şi Protecţie, ocazie cu care, au desfiinţat definitiv şi respectivul post.

Dezvăluirile vicepreşedintelui Ioan Oleleu cu privire la tentativa de mituire au fost făcute în momentul când reprezentanţii PDL au cerut păstrarea în funcţie a Adrianei Sabou.

Elena Stoica/Mihai Mihai Miclăuş, Sursa: Radio Cluj