Un bărbat din Bucureşti prins de poliţiştii rutieri când conducea cu 240 de kilometri pe oră, pe Autostrada Transilvania, a rămas fără permis şi a primit o amendă de 720 de lei, informează sâmbătă Poliţia Română.

Bărbatul, în vârstă de 33 ani, din Bucureşti, a fost depistat de poliţiştii de la Biroul de Poliţie Autostrada Transilvania în jurul orei 11.20, la kilometrul 15+500, pe sensul de mers Gilău – Câmpia Turzii, aparatul radar înregistrând o viteză a maşinii coondusă de acesta de 240 de kilometri pe oră.

Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 720 de lei. Totodată, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

În urmă cu o zi, tot pe Autostrada Transilvania, un tânăr de 19 de ani, din Cluj-Napoca, a fost prins de poliţiştii rutieri circulând cu 203 kilometri pe oră. Tânărul a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile şi a primit o amendă de 720 de lei. Potrivit Poliţiei, tânărul avea permis de conducere din luna iunie.

Napocanews