Agentul atacantului Adrian Mutu, Ludovic Fattizzo, a declarat că AC Ajaccio are probleme financiare, iar fostul internaţional român avea un salariu aproape egal cu veniturile totale ale coechipierilor săi, scrie Mediafax

„La 35 de ani, Mutu şi-a dorit să revină acasă şi să-şi încheie cariera în România. Petrolul Ploieşti este pe locul doi în clasament, iar oraşul este la 20 de minute distanţă de Bucureşti.

Ajaccio are probleme financiare. Antrenorul Fabrizio Ravanelli a costat destul de mult şi nici nu a plecat gratis. În acest moment, clubul are o gaură considerabilă în buget, iar despărţirea de Mutu a fost inevitabilă.

Salariul lui Mutu la Ajaccio era aproape egal cu veniturile totale ale celorlalţi fotbalişti din lot”, a explicat Fattizzo decizia lui Mutu de a reveni în România.

Atacantul echipei Ajaccio, Adrian Mutu, a anunţat duminică, pe contul său de Facebook, că din luna ianuarie va juca pentru formaţia Petrolul Ploieşti, înţelegerea fiind valabilă un an şi jumătate, confirmându-se astfel informaţia oferită cu patru zile înainte de Dolce Sport şi www.dolcesport..ro.

„Din ianuarie voi juca pentru Petrolul un an şi jumătate. Voi veni sub formă de împrumut de la Ajaccio”, a scris Mutu, în vârstă de 34 de ani.

Sursa: Dolce Sport