Ziua de luni, 11 noiembrie, a fost una deosebit de dificilă pentru Ştefan Bănică Junior, dovadă şi un mesaj tulburător postat pe Facebook, care i-a făcut pe prietenii săi virtuali să-i ofere sprijin necondiţionat.

„Astazi, 11 noiembrie, tatal meu ar fi implinit varsta de 80 de ani”, a scris Ştefan Bănică jr pe reţeaua de socializare, alături de o fotografie cu tatăl său, regretatul actor Ştefan Bănică.

Fotografia a primit peste 20.000 de like-uri şi sute de comentarii care onorau memoria marelui artist. „Dumnezeu este mai bogat, noi mai saraci!”, „A fost un mare om”, „Aşa mare talent nu se mai naşte” sunt doar câteva dintre comentariile fanilor lui Bănică.

Ştefan Bănică (senior) s-a născut pe 11 noiembrie 1933, la Călăraşi şi a murit în 26 mai 1995, în Bucureşti. A fost un actor complex de teatru şi film, dar s-a dovedit a fi şi un cântăreţ extrem de talentat, cu o voce deosebită şi un stil de interpretare care l-a făcut foarte apreciat.

A fost partenerul Stelei Popescu în spectacole de revistă şi în divertismentul de televiziune. Talentul său uriaş a fost moştenit de fiul său, Ştefan Bănică junior, care i-a călcat pe urme şi este un actor şi mai ales un cântăreţ de succes.

Sursa: RTV.NET