O cursă Lufthansa de la Munchen cu 62 de pasageri la bord care ar fi trebuit să aterizeze pe Aeroportul Sibiu, joi noapte, a fost redirecţionată la Cluj-Napoca din cauza ceţii, iar aeronava aceleiaşi companii care trebuia să decoleze de la Sibiu spre Munchen va avea cel puţin patru ore întârziere.

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Sibiu, Nicoleta Boborodea, a declarat, vineri, corespondentului MEDIFAX că aeronava Lufthansa care ar fi trebuit să aterizeze la Sibiu, în noaptea de joi spre vineri, a fost redirecţionată către Cluj-Napoca din cauza ceţii.

„Cursa Lufthansa Munchen – Sibiu cu sosirea programată la Sibiu la ora 00,40 a aterizat la Cluj-Napoca din cauza ceţii. Cei 62 de pasageri care se aflau la bord au fost transportaţi la Sibiu cu autocarul, ajungând în jurul orei 04,20”, a declarat Nicoleta Boborodea.

Potrivit acesteia, cursa retur Sibiu – Munchen care ar fi trebuit să decoleze, vineri dimineaţă, la ora 06.15 va avea întârziere de cel puţin patru ore, tot din cauza ceţii.

„Zborul Lufthansa Sibiu – Munchen va avea întârziere din cauza ceţii. Aeronava va sosi de la Cluj-Napoca la ora 09.15 şi va decola, dacă nu apar alte probleme, la ora 10.15”, a mai declarat Nicoleta Boborodea.

Aceasta a precizat că 63 de persoane aşteaptă pe Aeroportul Sibiu îmbarcarea către Munchen, întârzierea cursei putând fi mai mare dacă nu se îmbunătăţesc condiţiile meteorologice.

La ora transmiterii acestei ştiri, în municipiul Sibiu ceaţa este extrem de densă, vizibilitatea fiind redusă.