Dumitru Fărcaş va fi premiat la festivalul-concurs Taragotul de aur.Dumitru Fărcaş va primi sâmbătă, de la 18.00, la Casa de Cultură a Studenţilor, titlul de Cetăţean de Onoare al Judeţului Cluj. Titlul a fost acordat pentru “excepţionala şi îndelungata sa carieră artistică”.

Artistul din Maramureş a colidat lumea din Canada până în Argentina şi din Coreea de Nord până în Australia şi a ajuns să-i cunoască pe toţi preşedinţii României.

Consiliul Judeţean Cluj organizează, sâmbătă, 23 noiembrie 2013, la ceremonia publică de acordare a Titlului de Cetăţean de Onoare al Judeţului Cluj – „Clujean de Onoare”, marii personalităţi clujene, maestrul Dumitru Fărcaş. Ceremonia de decernare publică a titlului va avea loc în cadrul Spectacolului de premiere al Festivalului-concurs Dumitru Fărcaş „Taragotul de Aur”, eveniment ce va avea loc la Casa de Cultură a Studenţilor din municipiul Cluj-Napoca, începând cu ora 18,00. Forul deliberativ al judeţului Cluj a aprobat în cadrul şedinţei din data de 27 mai 2013 acordarea Titlului de Cetăţean de Onoare al Judeţului Cluj – „Clujean de Onoare” ilustrului taragotist Dumitru Fărcaş, “pentru excepţionala şi îndelungata sa carieră artistică, întreaga activitate a domniei sale făcând cinste şi contribuind esenţial la promovarea judeţului Cluj pe plan naţional şi internaţional.” Reamintim că lunile trecute Dumitru Fărcaş a refuzat să vină la un spectacol al Consiliului Judeţean Cluj în Piaţa Unirii.

 

NapocaNews