Iacov dezvăluie de ce a pierdut Dragomir: „A fost trădat cu o oră înaintea votului” Fostul şef de la FC Naţional îl apără pe Ponta: „Nu s-au dat bani publici”

Fostul preşedinte al lui FC Naţional, Constantin Iacov, a discutat despre alegerea lui Gino Iorgulescu în funcţia de preşedinte al LPF. Ex-conducătorul grupării din „Parcul cu platani” susţine că politicul nu a avut cuvântul decisiv în influenţarea votării de joi, ci crede că Dragomir a fost trădat de unii oameni de încredere ai săi.

„Cred că situaţia lui Dragomir seamănă cu căderea Constantinopolului, pentru că domnul Dragomir a fost un bastion important în fotbalul românesc. Asta nu înseamnă că am aşteptări mari de la Gino Iorgulescu. Eu nu mai vorbesc de multă vreme cu el. Ştiu doar că a susţinut un club doar cu banii veniţi din fotbal. Cred că acum, în fotbalul românesc, sunt la fel de multe blaturi ca pe vremea când Iorgulescu era şeful lui FC Naţional. Când mă refer la blaturi, vorbesc şi despre comisii şi alte lucruri din acestea. Fotbalul lui Sandu şi Dragomir este bijuterie.

Nu mergeţi pe marota cu sprijinul politic, pentru că din grupul care s-a întâlnit miercuri seară cu Dragnea şi Ponta, cinci dintre ei au trădat. Eu, când am candidat, dacă ar fi trebuit să bat palma cu cine trebuia, câştigam la scor. Gino a câştigat azi la mustaţă, pentru că acei oameni care au făcut diferenţa, s-au sucit cu o oră înaintea votului.

Zilele viitoare sunt sigur că vor apărea reacţii interesante. L-am văzut şi pe domnul Anghelache, care încerca să se scuze la o emisiune. Îi cunosc şi pe Iorgulescu şi pe Ponta. dacă era aranjament politic, scorul era de 17-1. Bag mâna în foc că nu s-au dat bani publici la masa de miercuri seară”, a spus Iacov la DigiSport.

Sursa: Pro Sport