Reghecampf se gândeşte la primăvara europeană: „Basel e favorită, dar jucătorii Stelei au demonstrat că au valoare şi pot trece peste momentele dificile”

Steaua va juca mâine seară, de la 21:45, un meci extrem de important pentru viitorul european al echipei, victoria fiind singura variantă a steliştilor în meciul cu Basel.

Laurenţiu Reghecampf a prefaţat întâlnirea cu elveţienii şi speră la un succes, dar recunoaşte că Basel este favorită în partida de mâine.

Antrenorul Stelei speră ca echipa sa să îşi creeze mai multe şanse de gol pe care să le şi concretizeze pe tabela de marcaj.

„E un meci important pentru noi, un meci pe care ne dorim să-l câştigăm. Este clar că pentru noi asta e ultima şansă de a mai accede în primăvara europeană.

Aşa cum am văzut la Bucureşti, întâlnim o echipă foarte bună, o echipă împotriva căreia am avut foarte multe probleme. Am reuşit însă să egalăm şi a fost un moment important pentru noi.

Totuşi, trebuie să recunoaştem faptul că Basel este favorită pentru meciul de mâine. E o echipă puternică şi joacă pe teren propriu. Trebuie să jucăm cât mai compact, să avem şanse de a marca şi să şi reuşim să o facem. Jucătorii Stelei au valoare, au reuşit să treacă peste momentele dificile de până acum şi sper să o facă şi la meciul de aici. Nu va nicio tragedie dacă vom rata calificarea în primăvara Europa League. Această echipă a făcut deja foarte mult pentru fotbalul românesc. Întâlnim echipe foarte puternice în Ligă, nu are de ce să ne fie ruşine cu această echipă.”, a declarat Laurenţiu Reghecampf în conferinţa de presă.

Antrenorul Stelei a vorbit şi despre situaţia lui Pintilii, care va face antrenamentul oficial alături de echipă, dar nu se ştie sigur dacă va juca din primul minut în partida de mâine seară-

„Pentru noi Pintilii este foarte important, dar din păcate nu s-a antrenat cu echipa în ultimele două săptămâni. Va face antrenamentul oficial cu noi, dar va fi foarte greu să fie din primul minut pe teren mâine.” a mai spus Laurenţiu Reghecampf.

Reghecampf a recunoscut că va face câteva schimbări în formula de start faţă de partida disputată în week-end la Braşov.

„În zece zile am avut trei meciuri, am spus că vor fi câteva schimbări faţă de meciul de la Braşov şi probabil că aşa va fi.” a mai spus Reghecampf.

Sursa: Pro Sport