Nerușinarea PSD nu are limite. Televiziunile lui Voiculescu sunt insuficiente pentru pesediști. De acum, culoarea roșie a pus stăpânire și pe Televiziunea Română, acolo unde liderii partidului își fac propagandă pe banii oamenilor care plătesc taxe și impozite.

“Toată lumea a aflat în aceste zile că deputatul PSD, Mihai Sturzu, și membrii trupei din care face parte, HiQ, au o emisiune la TVR în valoare de 140.000 de euro denumită ”În țara minunilor”. Titlul este inspirat, având în vedere că numai într-o țară a minunilor un demnitar este, pe lângă ales al poporului, cântăreț, prezentator și șef de partid. Este inadmisibil ca un deputat să fie plătit cu sume colosale din banii pe care oamenii îi plătesc la abonamentul TV, mai ales când postul respectiv trece printr-o perioadă de austeritate.

Acțiunile lui Mihai Sturzu demonstrează că interesele personale primează, iar tinerii pe care îi reprezintă (doar cu numele) sunt lăsați de izbeliște. Președintele TSD sfidează persoanele care fac parte din aceeași generație cu el, neavând programe pentru susținerea activităților pentru tineri și nici inițiative pentru politicile de tineret. Are doar idei de a lua bani fără prea mult efort, așa cum este emisiunea ale cărei costuri pe o ediție se ridică la 12.000 de euro, fără TVA.

Tineretul Democrat Liberal Cluj cere anularea contractului în care președintele TSD, Mihai Sturzu, este plătit din fondurile publice alocate TVR. De asemenea, TDL Cluj dezavuează modul în care Mihai Sturzu a ales să înșele opinia publică, prin minciuni și explicații bombastice, spunând că în emisiune va avea doar calitatea de invitat permanent fără a fi plătit. În realitate, deputatului i s-a încredințat această postură printr-o găselniță politică, urmând ca o parte din fondurile obținute să meargă în pușculița de partid a PSD” se arată într-un comunicat emis de Biroul de presă al TDL Cluj.

NapocaNews