De ieri, fostul prefect de Hunedoara, Attila Dezsi (foto), ocupă funcţia de inspector superior la Consiliul Concurenţei. Premierul Victor Ponta l-a numit în această funcţie pe fostul prefect, iar marţi, numirea a fost publicată în Monitorul Oficial.

„Rolul meu în această funcţie este de a monitoriza piaţa în vederea dezvoltării unui mediu concurenţial normal, de prevenire, analiză şi control al pieţei”, a declarat Attila Dezsi pentru MESAGERUL HUNEDOREAN. Misiunea autorităţii române de concurenţă este aceea de a proteja şi de a stimula concurenţa pe piaţa românească în vederea dezvoltării unui mediu concurenţial normal, pentru ca, în final, să se asigure o promovare cât mai bună a intereselor consumatorilor.
Attila Dezsi a fost prefect al judeţului din ianuarie 2010, până în 2012. De atunci, el a fost secretar general al guvernului, iar apoi, a deţinut funcţia de inspector guvernamental. Însă, Executivul a hotărât recent să restructureze posturile de inspector guvernamental, inclusiv pe cele din judeţul nostru.

Sorina Popa/Mesagerul hunedorean/ via Dan Tanasa