Pompierii clujeni intervin la un accident rutier care a avut loc, vineri seară. în localitatea Turda. Aceştia au anunţat că sunt şase maşini implicate în accident şi că se intervine cu o autospecială de descarcerare şi cu trei ambulanţe. Şase persoane au fost rănite în urma impactului.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei clujene, Gina Pop, spune că accidentul s-a produs pe DN1 E 60, la intrarea în Turda. Un tir care venea de la Cluj şi mergea spre Turda a lovit 4 maşini, dintre care 3 erau parcate, iar a patra era în mişcare. Din urma impactului au fost rănite trei persoane care au fost transportate la spitalul din Turda. Victimele sunt conştiente şi se poate vorbi cu ele.

Martorii spun că tirul ar fi avut probleme de natură tehnică, însă acestea vor fi confirmate după efectuarea unei expertiz. Un accident rutier s-a petrecut în urmă cu puţin timp în oraşul clujean Turda. Pompierii au anunţat că sunt 6 victime. La faţa locului s-au deplasat trei ambulanţe. Deocamdată nu se ştie cât de grav sunt rănite cele şase persoane.

Sursa: Adevarul