Condamnarea la inchisoare a lui Alin Lupsa, membru al trupei Gaz pe Foc, i-a luat prin surprindere pe cunoscutii sai. Florin Apostol, impresarul trupei, a declarat ca multi au crezut ca este o miscare de marketing.

„Nu cred ca era o persoana atat de importanta in dosare. Cred ca a cazut intr-o oala alaturi de ceilalti, Alin nu prea avea parghii de trafic de influenta.

Nu citeam pe chipul lui sa fi fost ingrijorat. Unii au crezut ca e o chestie de marketing, ca facem asta pentru o relansare, dar nicidecum. E foarte real”, a declarat Apostol, arata Click.

Cu cine merge la inchisoare deputatul PSD prins pe Otopeni? Cu un membru al trupei Gaz pe Foc. Şi Paul Panait, colegul de trupa al lui Alin Lupsa, a fost uimit cand a aflat de condamarea artistului.

„Mi-a spus ca trebuie sa mearga de dimineata la politie sa se predea. Sunt socat si acum. Nu mai stiu alt artist care sa fi fost inchis. M-a sunat toata lumea a doua zi”, a declarat el pentru Acasa TV.

Alin Lupsa a fost condamanat la doi ani de inchisoare cu executare dupa ce a fost gasit vinovat intr-un dosar de trafic de influenta. In acelasi dosar a fost condamnat si deputatul PSD Nicolae Vasilescu.

Cei doi au promis ca ajuta o firma sa recupereze o suma de cinci milioane de lei, datorata de cinci primarii constantene, intervenind la Consiliul Judetean Constanta.

Sursa: Ziare.com