CFR Cluj si-a schimbat deja antrenorul, alegandu-l pe Vasile Miriuta, fost la Ceahlaul, dar acum vrea sa schimbe si liniile de jucatori, asa ca in aceasta iarna conducerea clujeana e disponibila sa isi vanda multi jucatori, cativa dintre ei chiar foarte interesanti pentru Liga I.

Dupa ce Ricardo Cadu a primit o hartie oficiala de la patronul Arpad Paszkany ca poate pleca oriunde gratis, mai exista alti cinci jucatori care isi pot face deja bagajele de plecare din Cluj-Napoca.

Cei cinci sunt: Felice Piccolo, Laszlo Sepsi, Claudiu Voiculet, Ioan Hora si Gregory Tade, dupa cum anunta cotidianul ProSport.

Hora si Piccolo au strans amandoi cate 76 de partide in Liga I, Sepsi a bifat 23 de meciuri pentru CFR in prima liga, in timp ce Tade si Voiculet au jucat amandoi cate 12 partide pentru fosta campioana, fara sa impresioneze prea mult.

Daca CFR ar reusi sa scape de acesti jucatori, ar reusi sa economiseasca aproximativ 700.000 de euro, fiind calculate aici sumele valabile pana la scadenta contractelor celor cinci fotbalisti.

Steaua ar putea sa profite de aceasta vanzare in bloc, stiut fiind ca echipa campioana cauta un fundas lateral, iar Sepsi este un jucator de care s-a mai interesat in trecut, chiar inainte ca acesta sa aleaga CFR.

D.A.