Preşedintele PDL Cluj, Daniel Buda, îi cere lui Victor Ponta să demisioneze din fruntea Executivului pentru felul în care nu înţelege să renunţe acciza suplimentară de 7 eurocenţi pe litrul de combustibil.

“Îi confer astăzi lui Victor Ponta şi titlul de politrucul anului. Orice marfă este transportată pe drumuri, cu ajutorul maşinilor care consumă combustibil şi implicit preţul mărfurilor va creşte. Guvernul lui Victor Ponta invocă scăderea preţului barilului de petrol la nivel mondial, care ar trebui să compenseze taxa de 7 eurocenţi. Nu lasă ca românii să beneficieze de scăderea preţului barilului la fel cum tot ei au suportat şi creşterea preţului barilului la petrol. Ponta este un captiv al baronilor locali, în special a lui Liviu Dragnea, iar banii colectaţi pe această acciză nu avem siguranţa că vor merge pe construcţia de autostrăzi, după cum declară ministrul Dan Şova”, a spus, astăzi, Daniel Buda.

Preşedintele PDL Cluj mai atrage atenţia Guvernului asupra tronsoanelor de autostradă licitate deja de Guvernul Boc, dar pe care lucrările nu au fost demarate, riscându-se ca întreaga procedură birocratică să fie reluată.

NapocaNews