O comună săracă din judeţul Vaslui, este chiar la această oră asediată în toată regula de sute de jandarmi, sclavi ai regimului totalitar al lui Antonescu, Ponta şi Băsescu. Sătenii paşnici sunt atacaţi, la ora 4 dimineaţa, de trupe militare în propria lor bătătură. Comandantul suprem este foarte mândru. Jurământul militar care precizează ca misiune supremă apărarea ţării, a avuţiei ei şi a intereselor poporului roman s-a transformat în hârtie igienică pentru faptele coduse de clasa politică vândută şi coruptă a României, care le asmuţă împotriva propriului popor. Se urmăreşte cu fanatism ca Jandarmeria să devină cea mai mare pată de ruşine pe istoria româanilor; demnă urmaşă a Securităţii ea nu se dezminte şi continuă lupta împotriva democraţiei şi a statului de drept. România este captivă faţă de clasa politică infracţională protejată în mod deschis de structurile DNA, Parchet, SRI, SIE, dar şi de Justiţia oarbă, mută, surdă şi complice la distrugerea şi jefuirea economiei, dar şi a Statului Român. In localitatea Pungeşti a fost declanşată teroarea, pe care ar invidia-o până şi cele mai bolnave dictaturi: oamenii nu mai au voie să iasă din curţi, să circule pe drum (Cu alte cuvinte, locuitorii satului Pungeşti au fost, cu mic cu mare, arestaţi la domiciliu de forţele regimului de dictatură Antonescu-Băsescu-Ponta!).

Deoarece nu s-a făcut nici o precizare în acest sens, solicităm clarificări: A fost declanşată starea de necesitate? Necesitatea de a servi interese ilegitime. Necesitatea de a inchide gura cetăţenilor care îşi apără nevoiele şi neamul? Pungeşti este începutul sfârşitului!

La fel ca în primăvara anului 1907, guvernul trimite armata (respective Jandarmeria) să rupă în bătaie orice amărăştean din Pungeşti care nu dă curs politicii de vânzare de ţară iniţiată de necoptul premier Victor PONTA, în cârdăşie cu preşedintele Senatului Antonescu şi cu guvernatorul Traian BĂSESCU.

Această măsură este prima din seria de acţiunie care premierul Victor PONTA s-a angajat în recent, în timpul vizitei ce i-a fost impusă a fi efectuată recent în S.U.A. Urmaşii celor din cauza cărora în anul 1907 au fost împuşcaţi peste 11.000 de ţărani români săraci, înfometaţi şi disperaţi cer, iată, noi victime doar spre a fi lăsaţi a pune labele lor jegoase pe avuţiile acestei ţări – în acest caz pe gazelle de şist. Căci, fără a avea acordul cuiva, mai ales al celor direct afectaţi de acţiunile criminale susţinute şi apărate de Guvern, Crin Antonescu, Victor PONTA şi Traian BĂSESCU, cele trei figure triste ale politicii româneşti post decembriste, au trecut la represalii. Chiar dacă, de ochii lumii, ei susţin că ei ar fi adepţii unor doctrine politice diferite! Adevărul, trist şi bizar, e că nu există, în fond, absolute nici o diferenţă între cei trei ciocoi politici. Sunt la fel de corupţi şi lipsiţi de respect faţă de această ţară şi de amărâtul ei popor!

Mă întreb dacă samavolniciile comise de aceştia vor declanşa reacţiile fireşti ale presei şi opiniei publice din ţară şi de peste hotare. Noi ne îndoim pentru că presa din ţară este aservită intereselor marilor grupuri infracţioniste din viaţa publică, iar cea străină va tăcea chitic spre a nu afecta interesele stăpânilor lor. Iar opinia publică va fi, ca şi până acum, minţită şi manipulată spre a nu reacţiona în nici un fel. Deci se va pune batista pe ţambal şi va sări absolut nimeni în sprijinul celor ce simt chiar în aceste clipe bunăvoinţa bastoanelor şi a carâmbilor cizmelor jandarmilor puşi să apere cu orice preţ, inclusive prin încălcarea grosolană a legii, pe hoţii şi jefuitorii României, nu ţara şi pe locuitorii ei! Halal democraţie în nefericita noastră Românie!

Pe fondul de sărăcie şi disperare în care a fost adusă de aproape un sfert de secol ţara şi mai ales mizând pe lipsa de solidaritate a românilor, cuplul Antonescu-Ponta-Băsescu i-a asmuţit pur şi simplu pe jandarmi, care, uitând că au menirea să apere ţara, nu tagma jefuitorilor, au trecut la molestarea şi, practic, la arestarea la domiciliu a sute de cetăţeni nevinovaţi, care nu pot închide ochii în faţa celor care urmăresc să le fure nu doar avuţia ţării, dar şi să-i condamne la moarte lentă prin otrăvirea pânzei freatice şi distrugerea mediului înconjurător.

Unde s-a mai văzut o astfel de situaţie absurdă: în ţara ta, în satul tău, să nu mai poţi ieşi pe stradă şi să nu îţi poţi apăra avutul şi viitorul? În ce lege a României, aşa cum este ea, o fi găsit cei trei călăi politici, justificarea faptelor lor criminale?

Mă întreb dacă măsura a fost dispusă şi de C.S.A.Ţ deoarece amărâţii din Pungeşti s-.au transformat peste noapte într-un pericol la adresa siguranţei naţionale?

Unde în lumea asta mai există o astfel de situaţie care ne dă fiori: armata unei ţări este pusă la dispoziţia unor firme străine, puse pe jaf şi distrugere?

Oare pentru această democraţie a fost nevoie să se pună la bătaie lovitura de stat din Decembrie 1989?

În comparaţie cu aceşti monştri politici, complet vânduţi străinilor doar pentru a-şi păstra demnităţile şi beneficiile uriaşe, împuşcatul de la Târgovişte pare un mare erou naţional: el cel puţin îşi iubea ţara şi nu o lăsa să fie jefuită şi batjocorită de străini!

Ăsta e preţul pe care îl plătim pentru admiterea României în U.E. şi N.A.T.O.?

Dacă e adevărat, atunci felicit din suflet autorităţile ucrainene pentru decizia luată de a întoarce spatele ofertei otrăvite de integrare a ţării lor în structuri politice ce urmăresc jefuirea avuţiei membrilor săi săraci şi neputincioşi şi mă exprim hotărât pentru demararea acţiunilor de ieşire a României din NATO şi UE şi de alungare a falşilor investitori străini care, în ultimii 23 de ani, au jefuit, cu concursul autorităţilor, avuţiile acestei ţări.

Nu avem ce căuta alături de nişte parteneri nenorociţi şi hoţi, dar nici nevoie de oameni politici de teapa lui Ponta, Băsescu sau Antonescu!

Români, dacă ne vom lăsa mereu călcaţi în picioare, scuipaţi şi bătuţi, inclusiv de Jandarmeria Română!!!, mâine urmează alungarea noastră propriu zisă din ţară pentru ca noii stăpâni ai României s-o poată jefui complet şi după bunul lor plac!

Români, ieşiţi în stradă, cât nu sunteţi şi voi arestaţi la domiciliu şi nu vi s-au pus botniţe de slujile lui Ponta, Băsescu şi Antonescu! Arătaţi-le acestor indivizi că ţara asta e a voastră şi nu pot face chiar orice cu ea, doar spre a-şi păstra jilţurile şi beneficiile lor neruşinate şi uriaşe!!!!

Alin DRUGĂ