Organizat de Asociaţia Modus Vivendi în parteneriat cu Organizaţia Studenţilor din Universitatea Tehnică si Muzeul Etnografic al Transilvaniei, festivalul derulează cea de a VIII-a ediţie în perioada 10-15 decembrie 2013, beneficiind de sprijinul Universităţii Babeş-Bolyai, al Universitatii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca şi al Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj.

 

Preselecția participanților la concurs se află în plină desfășurare, procedura urmând să se finalizeze în data de 13 decembrie 2013.

Manifestările pentru public debutează sâmbătă 14 decembrie 2013, ora 17,00, când va avea loc la sala Reduta a Muzeului Etnografic al Transilvaniei din Str. Memorandumului nr. 21,vernisajul expoziției “Cântec pentru stele şi pământ” realizată de elevii Liceului de Arte Vizuale Romulus Ladea. De la ora 17,30, în aceași locație se va desfășura Concursul de Interpretare al festivalului. Seara se va incheia cu recitalul Oanei Dragomir și Grupului UNDE.
A doua zi, pe 15 decembrie, ora 19,00, vă invităm la sala Auditorium Maximum a Colegiului Academic din Str. M. Kogalniceanu Nr. 3 unde se va desfășura Gala Laureaților, urmată de un recital susținut de Magda Puskas, PUNCT ROM și Adrian Ivanițchi.

NapocaNews