În 22.12.2013, ora 21:08, o femeie de 30 de ani a sesizat telefonic prin SNUAU 112 Postul de Poliţie Comunal Feleacu despre faptul că, în jurul orei 20:50, în timp ce se afla la domiciliul părinţilor săi din localitatea Feleacu, pe fondul unei altercaţii dintre soţul acesteia, un bărbat de 30 ani, şi fratele ei, un bărbat de 34 ani, acesta din urmă a tras cu un pistol trei focuri asupra cumnatului său, rănindu-l la nivelul membrelor superioare.

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că, în urma unor discuţii în contradictoriu care au avut loc între cei doi soţi şi bărbatul de 34 de ani, acesta din urmă a luat o armă neletală, cu destinaţia autoapărare, şi a tras trei focuri de armă, provocându-i bărbatului de 30 ani plăgi prin împuşcare la ambele mâini.

Bărbatul de 34 de ani este deţinător legal al unei arme neletale, cu destinaţia autoapărare şi al unei arme neletale, cu destinaţia tir sportiv.

Armele şi muniţia găsite la faţa locului au fost ridicate de poliţişti până la finalizarea cercetărilor.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „uz de armă neletală, din categoria celor supuse autorizării, fără drept”, faptă prevăzută şi pedepsită de art.135, din Legea 295/2004- privind regimul armelor şi muniţiilor, republicată şi „lovire sau alte violenţe”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 180 alin. 1, din Codul Penal.