UPDATE 19.50 Surse apropiate antrenorului de 45 de ani susţin că acesta s-a înţeles cu şefii de la Cluj în toate privinţele, dar că mai există o problemă ce ţine de contractul cu Ceahlăul, care va expira la vară. „Gheorghe Ştefan i-a promis că îl lasă să plece, dar până când nu se fac actele el e antrenorul nemţenilor. Nu e decât o simplă formalitate, deci zilele astea va fi prezentat drept noul tehnician al CFR-ului”!

UPDATE 18.30 Negocierile dintre şefii din Gruia şi Miriuţă sunt aproape de final. Cele două părţi au bătut palma pentru o colaborare pentru un an şi jumătate, cu obiectiv câştigarea titlului sezonul viitor.

Miriuţă va avea 7.000 de euro salariu lunar şi primă de 100.000 de euro dacă va lua titlul sezonul următor!

O ultimă clauză care se discută acum este modalitatea în care se pot despărţi cele două părţi înainte de termen. Şefii din Gruia doresc să se despartă de tehnician numai cu plata salariului pe luna în curs, dacă nu va avea rezultate, timp în care Miriuţă cere plata a trei salarii.

UPDATE 17:20 Conform surselor ProSport, Vasile Miriuţă ar fi bătut palma verbal cu acţionarul CFR-ului. „S-au înţeles, de principiu, au mai rămas de semnat actele! Paszkany trebuie să ajungă la o înţelegere şi cu Grigoraş, după care va oficializa numirea lui Miriuţă”, a punctat apropiaţi ai celor două părţi.

Dacă va fi demis, Petre Grigoraş va deveni al 16-lea antrenor care se desparte, sezonul acesta, de LigaI.

UPDATE 16:45: Tehnicianul clujenilor, Petre Grigoraş se află în aceste momente acasă, alături de familia sa şi a explicat pentru ProSport că nu poate oferi niciun detaliu legat de o posibilă demitere a sa deoarece nu a fost contactat de nimeni din conducerea CFR-ului: „Nu pot să comentez ceva ce nu este oficial. N-am nimic de declarat, nu am luat legătura cu nimeni din conducere”

15 antrenori a avut CFR-ul sub comanda lui Paszkany

UPDATE 16:40: Preşedintele de onoare al Ceahlăului, Gheorghe Ştefan, zis „Pinalti”, a confirmat la Sport.ro ştirea: „Miriuţă m-a sunat şi mi-a spus că va negocia cu CFR. Eu îl las, nu mă pot opune unor condiţii mai bune pentru el”

UPDATE 16:30: Grigoraş e într-o situaţie delicată în acest moment. Sub comanda sa, CFR a mers modest şi nu a reuşit să se apropie de locurile fruntaşe ale clasamentului. Chiar dacă are un bilanţ pozitiv în Gruia şi dacă a fost reconfirmat în funcţie de mai multe ori, Grigoraş e la un pas de despărţirea de CFR. Astfel, în 15 jocuri, CFR a obţinut şase victorii cu Grig pe bancă. În alte cinci a remizat şi a pierdut de patru ori: 0-3 cu Steaua, 2-3 cu Petrolul, 0-2 cu Gaz Metan Mediaş şi 0-1 cu ACS Poli Timişoara. Toate eşecurile au fost în deplasare!

Chiar dacă a primit asigurări că va continua şi în 2014 la Cluj Napoca, viitorul lui Petre Grigoraş în Gruia este incert în acest moment.

Conform site-ului stiridesport.ro, Arpad Paszkany şi Iuliu Mureşan l-au chemat la Cluj Napoca pentru negocieri pe Vasile Miriuţă (45 de ani), care este sub angajament cu Ceahlăul. Oficialii CFR-ului negocieză în acest moment condiţiile unei colaborări pentru un sezon şi jumătate. Paszkany urmază să discute telefonic şi cu Gheorghe Ştefan pentru a vedea dacă îl lasă pe Miriuţă la CFR.

Paszkany l-a vrut şi în toamnă pe Miriuţă, în locul lui Rednic, dar Gheorghe Ştefan nu a fost de acord să îl cedeze. De asemenea, după începutul slab de mandat al lui Grigoraş, în octombrie, Paszkany l-a dorit din nou pe Miriuţă la CFR.

Sursa: Pro Sport