Bacall, succes garantat pentru televiziunile din România. Lauren Bacall a fost soția lui Humphrey Bogart și buna prietenă a lui Marilyn Monroe. Dan Negru a avut un vis de 1 decembrie, care, din păcate, nu a fost realizat. Vedeta TV a atras atenția, pe blogul său, despre un mare nume al cinematografiei mondiale care este româncă și pe care ar fi vrut să o vadă invitată într-o emisiune tv de la noi din țară.

Dan Negru este vrăjit de personalitatea celebrei Lauren Bacall. În afara faptului că a fost o actriță genială și cu o personalitate puternică, irezistibila Lauren Bacall este pe jumătate româncă.
Realizatorul TV este convins că orice televiziune de la noi ar fi avut audiențe record dacă ar fi invitat-o pe soția lui Humphrey Bogart de Ziua Națională a României, în locul “eternelor scălâmbăieli de 1 decembrie”.

Mama actriței, Natalia Weinstein, s-a născut la Iaşi, în România, în 1901, iar la vârsta de 20 de ani a emigrat în SUA, unde l-a cunoscut pe William Perske, un american care lucra în vânzări.
Înainte ca micuţa Betty (Lauren) să împlinească vârsta de 5 ani, cei doi au decis să divorţeze. Mama şi-a luat numele de fată, Bacal, căruia i-a mai adaugat un „l”, scrie evz.ro.

“Românca pe care aș vrea să o văd la televizor de 1 decembrie se numește Lauren Bacall, soția lui Humphrey Bogart, trăiește în Statele Unite, are 84 de ani și e una din cele mai cunoscute și respectabile personalități din America. De ce poveștile ei de viașă fac audiențe uriașe la televiziunile din America și la noi e necunoscută?

Prietenă cu președintele Truman, unii spun că a fost mai mult decât o prietenie, cea mai bună prietenă a lui Marylin Monroe, parteneră de afaceri și de scenă cu Sinatra și Elvis, sotia lui Humprey Bogart, actriță importantă în anii 50, Lauren Bacall are origini în Transilvania…
E românca pe care aș vrea să o văd la televizor de 1 dec…În România ! Dacă Oprah a scos cu ea vârful de audiență în 2003 de ce la noi n-ar face mai mare audiență decât eternele scălâmbăieli de 1 decembrie?”, a scis Dan Negru.

Alina Oprea, Sursa: Yahoo.com