PDL Cluj a pichetat Instituția Prefectului Județului Cluj, astăzi, vineri, 6 decembrie a.c, începând cu orele 12, față de bugetul pentru 2014, al Guvernului USL, adoptat în cursul zilei de miercuri, de Parlamenetul României. La protest au participat circa 60 de membrii PDL Cluj, alături de liderii partidului: Daniel Buda- președinte PDL Cluj, Alin Tișe- senator PDL Cluj, Adrian Gurzău- deputat PDL Cluj, Radu Moisin- președinte PDL Cluj-Napoca, Alexandru Coroian- liderul consilierilor județeni ai PDL Cluj.

“Am protestat astăzi pentru că PSD și PNL au uitat complet promisiunile cu care au câștigat alegerile din decembrie 2012. Bugetul pentru 2014 arată din nou că USL a venit la putere prin abuz și minciună. Pentru Victor Ponta și Crin Antonescu din opoziție, sănătatea și educația erau prioritățile României. Acum, sănătatea a primit cu 2 miliarde de lei mai puțin decât în 2013 iar educația cu doar 100 de milioane de lei în plus. Lui Victor Ponta și Liviu Dragnea nu le pasă că economia se prăbușește, că locurile de muncă se reduc iar puterea de cumpărare scade ca urmare a creșterilor de prețuri. Singura lor preocupare este satisfacerea clientelei politice prin sufocarea mediului privat și a românilor cu taxe și impozite. Bugetul pe 2014 arată neputința USL. Un Guvern care gândește bugetul ca pe o construcție de taxe și impozite este un Guvern neputincios și incompetent” a declarat președintele PDL Cluj, Daniel Buda.


„Am protestat astăzi pentru faptul că județul nostru este desconsiderat şi umilit din nou de mincinoşii şi demagogii de la USL. Bugetul aprobat de USL este: un buget al sărăciei tuturor românilor pentru că taxele şi impozitele noi se duc direct în toate preţurile bunurilor de consum, firmele vor suporta noi biruri ceea ce are impact pe locurile de muncă, un buget al evaziunii fiscale pentru că ţintele de încasări auto-impuse de Guvernul Ponta sunt mai mici chiar decât în 2013 când evaziunea fiscală a crescut, un buget al dezmăţului electoral pentru că ministerul lui Liviu Dragnea are un buget de două ori mai mare decât în 2013 cât să îi poate unge în an electoral pe primarii PSD la liber. Clujul e batjocorit din nou de Guvernul USL- mincinoşi şi demagogi. Au alocat: 0 lei pentru Spitalul Regional de Urgență, 0 lei pentru Aeroport, 0 lei pentru Filarmonică, 0 lei pentru Cluj.” a declarat senatorul PDL Cluj, Alin Tişe.

“Am protestat astăzi împtriva creșterii prețului la gaze, fiind cel mai mare preț pe care oamenii îl plătesc în raport cu veniturile. Această povară se va reflecta direct în coșul zilnic al cetățenilor. Sunt oameni care nu își mai permit să plătească facturile, și decid să se decupleze de la sistemele de gaze, riscând să se îmbolnăvească. USL aduce cetățenii în situații disperate care trec de limita politicii bunului simț, atât de aclamat în campanile lor electorale” a declarat deputatul PDL Cluj, Adrian Gurzău.

NapocaNews