Domnule Ponta, nu-l asasinați pe Moș Crăciun!

Ne dorim să avem cu ce să-i răsplătim pe micuții noștri nepoței, acum în seara în care trebuie să ajungă și Moșul pe la ei. Însă cum?! Am muncit atâția ani pentru o pensie pe care ne tot promiteți că o măriți. Ați declarat că „De la 1 ianuarie nu putem să acordăm pensiile mărite, nu putem să creştem salariul minim, nu putem să plătim subvenţiile la agricultură, nu putem lua o mulţime de măsuri care sunt trecute în proiectul de buget.” (într-o emisiune de pe Antena 3). Acum tot dați vina pe alții, dar de ce nu vă asumați erorile?

Ne-ați sărăcit cum nu se poate mai mișelește, ați scumpit tot ce mai era de scumpit în așa fel încât să nu ne mai putem permite să le redăm zâmbetul pe fețele nepoților noștri! Moșul se bazează pe fapte, nu pe vorbe, domnule Ponta. După fapte, dumneavoastră nu ar trebui să mai primiți nimic nici anul acesta de la Moș Crăciun!

Și noi ne-am dori de la Moș Crăciun un buget (al familiei) mai mare, mai frumos și mai european, dar politicienii se chinuie din răsputeri să ni-l omoare.
Moș Crăciune, ai putea pune niște guvernanți care sa nu mai fure? Că atunci și bugetul nostru ar bucura sufletele nepoțeilor noștri …

Președintele Organizației Persoanelor
de Vârsta a Treia a PDL Cluj,
Solovastru Ureche