Referitor la declarația doamnei deputat PSD Cluj, Aurelia Cristea: „Regret că am votat modificarea Codului Penal. Nu am fost bine informată”, Organizația Persoanelor de Vârsta a Treia a PDL Cluj îi solicită doamnei deputat PSD Cluj, Aurelia Cristea, să justifice lipsa de informare din cauza căreia dânsa susține că a votat în Camera Deputaților în favoarea modificării Codului Penal.

„Este revoltător faptul că dumneavoastră, aleasă de clujeni cu sufletul la gură, vă alăturați unei asemenea ipocrizii și mârșave legi. Este revoltător faptul că susțineți corupția alături de ceilalți colegi ai dumneavostră în detrimentul necesităților clujenilor care v-au ales. Dacă ar fi să vă credem că „nu ați fost informată” tot nu vă spălați păcatul! Adică… Pentru ce v-au ales clujenii? Ar trebui să fie o prioritate primordială interesul dumneavoastră față de tot ce se discută/dezbate/votează în Parlament. Unde mai sunt realizările județului nostrupe care le-ați tot promis împărțind pixuri și pungi de plastic în Piața Mărăști?

Percepem scuza doamnei Aurelia Cristea ca fiind una PENIBIL DE JENANTĂ și îi cerem să își retragă semnătura asupra proiectului controversat”, se arată într-un comunicat al pensionarilor.