TDL Cluj emis un comunicat de presă referitor la activitatea lui I. Bîldea, lider TNL Cluj.

“Constatăm faptul că, membrii tineri ai USL Cluj încă nu s-au trezit din euforia care i-a cuprins o dată cu câștigarea alegerilor. De un an de zile, parlamentarii aleși ai USL Cluj, au uitat de clujeni, au uitat cine le-a acordat votul de încredere, au uitat de faptul că au o datorie morală să depună toate eforturile, astfel încât să contribuie și ei, așa cum fals, au promis, la schimbarea în bine a acestui municipiu. Dar, în schimb, preferă varianta lamentărilor și a acuzațiilor de pe margine, postând în lupi moraliști prin vocea ascuțită a unor umili lideri de la tineret. Sigur că, de ce să își asume Aurelia Cristea, Marius Nicoară sau Steluța Cătăniciu anumite critici, atât timp când sunt membri care de-a lungului anilor s-au validat în politica locală numai sub acest aspect? Ca purtători de cuvânt, mesageri ai seniorilor. Din păcate, nu putem decât să îi compătimim pe colegii noștri de la organizațiile de tineret ale PNL și PSD Cluj și să ne exprimăm regretul cu privire la faptul că nu reușesc nici după atâția ani de experiență politică să depășească această etapă de lingușeală și umilire.

Este trist, să vedem cum colegii noștri, tineri, înțeleg să aborderze în această manieră activitatea politică. Pentru liniștea lor le transmitem faptul că municipalitatea clujeană, spre deosebire de parlamentari clujeni ai USL și conducerea județeană, se ocupă cu adevărat de treburile municipiului și ca dovadă vă recomandăm să faceți o evaluare a angajamentelor asumate de către PDL în comparație cu cele ale USL. Vă asigurăm că în dreptul partidului din care faceți parte nu prea aveți ce nota.

Așadar, domnule Bîldea, renunțați să vă validați în fața opiniei publice ca un măscărici, ați fost desemnat câștigător deja anul trecut. Încercați altceva! Maturizați-vă, ați trecut de etapa copilăriei! Sau cel puțin, noi așa considerăm, însă este posibil să ne înșelăm.”

NapocaNews