TVR lansează, duminică, de 1 Decembrie, la Chişinău, grila destinată publicului din Republica Moldova, prima zi de emisie fiind marcată de transmisiuni în direct de la aniversarea Zilei Naţionale a României la Ambasada română şi din Piaţa Marii Adunări Naţionale din capitala moldoveană.

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de televiziunea publică, vedetele TVR care vor participa la lansarea grilei pentru Republica Moldova sunt Cristian Tabără, Iuliana Tudor, Alina Stancu şi Mihai Rădulescu.

„Relansăm TVR în Republica Moldova într-o zi simbolică pentru românii de pretutindeni”, a declarat Claudiu Săftoiu, preşedinte-director general al TVR. „Televiziunea Română îşi asumă misiunea de onoare de a disemina şi a menţine în atenţia publicului din Republica Moldova valorile româneşti şi europene. Ne propunem să ne îndeplinim această misiune prin produse jurnalistice de înaltă calitate şi prin emisiuni de cultură şi de divertisment care promovează în primul rând educaţia”, a mai spus preşedintele-director general al TVR.

NapocaNews