În această seară au loc alegeri în Organizaţia de Tineret a PDL şi Organizaţia de femei a PDL Cluj-Napoca. În Sala Europa unde au loc alegerile din cadrul Organizaţiei de Tineret a PDL (OTPDL) sunt prezenţi câteva sute de tineri democrat liberali, care îşi vor alege un preşedinte după un interimat de 8 ani, în care organizaţia a fost condusă de Alexandru Boc.

Evenimentul, condus de Radu Moisin, a debutat cu un moment de reculegere în memoria fostului lider OTPDL Cluj-Napoca, care a încetat din viaţă.

La festivitatea de deschidere au luat cuvântul, pe rând, preşedintele PDL Cluj, Daniel Buda, care, pe lângă încurajările ce le-a transmis tinerilor, i-a atras atenţia candidatului la şefia OTPDL Cluj-Napoca, Ovidiu Câmpan, să aibă grijă că în politică, dacă greşeşti capul îţi va fi unde îţi sunt picioarele.

Şi Alexandru Coroian, prim-vicepreşedinte PDL a încurajat echipa tineretului democrat liberal să lupte şi i-a atenţionat pe aceştia că într-adevăr din punctul de vedere al guvernării slabe a USL „suntem în COD ROŞU”, iar tinerii trebuie să ajute ca acest lucru să se schimbe.

Emil Boc, primarul Municpiului Cluj-Napoca a fost mai academic în discurs şi a făcut trimitere la Churchill, care afirma despre democraţie că este un sistem de guvernare „defectuos”, exceptându-le pe celelalte.

La eveniment au luat parte, pe lângă membrii organizaţiei şi consilieri locali sau judeţeni, fostul deputat Petru Călian, fostul ministru Mihail Hărdău, Mihaela Suciu, preşedintele OFPDL Cluj, Ligia Mihaiu preşedintele OFPDL Cluj-Napoca.

Candidaţii la şefia OTPDL şi OFPDL Cluj-Napoca sunt: Ovidiu Câmpan şi Ligia Mihaiu.

Vom reveni cu rezultatele alegerilor.

Ovidiu Campan nn 1 nn 1 nn 2 nn 3 nn 4 nn 5