CFR Cluj se întăreşte serios în această iarnă pentru a reveni în lupta pentru cupele europene. După ce Petre Grigoraş a fost schimbat, fiind adus Vasile Miriuţă, acum, ardelenii schimbă şi jucătorii.

Obiora, Brandao şi Stăncioiu au plecat deja, iar pe listă mai sînt Sepsi şi Hora, care îşi vor face şi ei, cel mai probabil, bagajele.

Deşi pînă acum a fost adus doar Aitor Monroy, acum, ardelenii au pus ochii pe un mijlocaş ofensiv de la Manchester United.

A venit în 2008, dar nu a prins nici un meci
Este vorba despre Davide Petrucci. Italianul de 22 de ani se află în discuţii avansate cu şefii clubului din Gruia şi cel mai probabil în următoarele zile va semna.

Jucătorul a făcut junioratul la AS Roma, iar în 2008 a fost adus la Manchester United, pentru echipa U18.

Împrumutat la Peterborough
În sezonul trecut mijlocaşul ofensiv a fost împrumutat în liga a 2-a engleză, la Peterborough.

Jucătorul nu a prins decît 3 meciuri, marcînd şi un gol pentru echipa care a retrogradat în acel sezon de pe locul 22.

Antrenat de Jimmy Floyd Hasselbaink
De la începutul acestui sezon, Petrucci a ajuns la Royal Antwerp, în a doua ligă belgiană.

Acolo, jucătorul a fost antrenat de fostul star al lui Chelsea, Hasselbaink. A jucat 7 partide, fără să reuşească vreun gol însă, motiv pentru care belgienii au renunţat la el şi l-au returnat la United.

Căpitan la echipa a doua a lui Manchester United
La începutul sezonului 2011-2012, jucătorul a impresionat la echipa a doua a „diavolilor”, motiv pentru care Warren Joyce l-a făcut căpitan.

A strîns în acel sezon 25 de partide, marcînd 8 goluri, şi deja devenea un om de care Sir Alex Ferguson se interesa. Împrumutul la Peterborugh însă i-a făcut pe şefii de pe Old Trafford să îşi schimbe părerea despre jucător.

Vlad Nedelea, Sursa: GSP