Salvamont Salvaspeo Vlădeasa Cluj în parteneriat cu Primăria Mărgău şi Parcul Natural Apuseni invită clujenii la ediţia a XI-a a concursului Cupa Răchiţele – Escalada pe Gheaţă.

Competiţia va avea loc în perioada 8 – 9 februarie 2014, la Cascada Vălul Miresei, Rachiţele, judeţul Cluj. Data limită pentru înscrierea în concurs prin formularul online este 06 februarie 2014, iar înscrierea concurenţilor la fata locului se va realiza în ziua de 08 februarie 2014, în intervalul orar 09:00 – 13:00.

Varsta limită a participanţilor este de 18 ani.

Disciplina de concurs:

Viteză pe gheaţă (seniori, fete şi începători)

În afara concursului, sportivi se vor putea da şi pe 10 trasee de dry tooling echipate de către organizatori. Fiecare concurent îşi va asuma escaladarea acestor trasee prin completarea unei declaraţii pe propria răspundere.

Prima persoană care face topul unui traseu de dry, va avea parte de o surpriză.

Concursul la gheață va începe sâmbătă, 8 februarie, la ora 10:30 pentru începători şi va continua de la ora 15:00 cu seniorii şi fetele. Ziua de duminică, 9 februarie, va fi dedicată stabilirii locurilor pe podium la seniori şi fete.

Valoarea premilor în concurs depăşeste suma de 2000 lei.

Pentru detalii legate de participare, acces şi cazare în zonă vă rugăm sa accesaţi site-ul concursului, www.cuparachitele.ro.