Adrian Iovan a fost un pilot pur sânge si a murit asa cum a jurat: sa salveze cit mai multi pasageri, chiar cu pretul vietii! Adrian Iovan a fost un as al pilotajului romanesc, reusind o performanta extraordinara, sa aterizeze in mijlocul muntilor Apuseni, intr-o zona accidentata, pe o vreme cumplita, cu ceata si umiditate, cu mari probleme de givrare.

Adrian Iovan a reusit sa salveze toti pasagerii, inclusiv pe el, intr-o zona in care e greu sa ajungi si pe jos! Va dati seama?! Acolo unde nu au putut ajunge jeep-urile salvatorilor, Adrian Iovan a reusit sa aseze o cutiuta amarita de avion in care se aflau 7 oameni buni, 7 vieti pornite sa salveze alte vieti si sa repare oameni!

Cita nedreptate! Iti vine sa sfarimi toata clasa politica dintr-un pumn si toti maimutoii instalati in fruntea tarii de catre acesti impotenti nebuni care ne conduc!!!

Doi oameni au murit desi ei au supravietuit unei aterizari fortate cum numai in filme mai poti sa vezi! Doi oameni au murit fiindca impotentii care ne conduc nu au reusit sa localizeze avionul nici dupa 4 ore de la prabusire!!!, desi ranitii au avut convorbiri telefonice cu apropiatii lor si au strigat dupa ajutor!!!

Ranitii au fost gasiti de catre un localnic, autoritatile ii cautau aiurea!!! Toata conducerea SRI isi poate da demisia linistit, sa plece toti acesti campioni ai ascultarilor si ai localizarilor de teroristi! Nu au fost in stare sa salveze niste oameni buni! Toti cei care au coordonat operatiunile de salvare pot sa emigreze in Irak si sa astepte acolo sa fie salvati!

Am mai pierdut un erou, am mai pierdut un viitor medic stralucit, am mai ranit niste medici oameni, am mai sfisiat odata o natiune intreaga aratindu-i ca statul mafiot nu e in stare nici macar de operatiuni simple de localizare, daramite de salvare!
DUMNEZEU SA-I ODIHNEASCA !

Radu Moraru, Sursa: NasulTV
Foto: Marius Pop