Esti curios cine iti vizualizeaza profilul pe Facebook? Aceasta este cea mai arzatoare intrebare a utilizatorilor de pe Facebook. Un expert lamureste misterul, pe blogul digitallife.today.com.

Poti accesa de o suta de ori pe zi profilul de Facebook al colegei de munca, fara sa te nelinistesti. Colega nu va afla niciodata ca ai o obsesie pentru ea. Reversul medaliei: nu vei sti niciodata cine iti vizualizeaza pagina de pe populara retea de socializare. O explica Anjali Mullany, editor in domeniul social media al revistei Fast Company.

Acesta mai spune ca aplicatiile Facebook ce sustin ca iti arata cine iti vizualizeaza profilul sunt niste pacaleli. Citand experti din cadrul companiei, editorul asigura ca utilizatorii nu pot afla, pur si simplu, astfel de informatii.

Raspunzand unei intrebari separate, dar pe aceeasi tema, un programator Facebook confirma ceea ce spune Mullany. Keith Adams, care lucreaza in cadrul companiei, spune ca prietenii care apar pe pagina ta de profil nu sunt listati acolo pe baza frecventei cu care iti vizualizeaza profilul.

Facebook ti-i indica, ce-i drept, in bara de cautare, pe prietenii cu care interactionezi cel mai des. Dar pentru ca cineva sa afle acest lucru ar trebui sa aiba acces la contul de de Facebook.

In rest, toate informatiile pe care ai dori sa le afli, si nu poti, sunt detinute evident de Facebook si pot fi accesate, eventual, de autoritati sau de hackeri.

Sursa: realitatea.net