Ioan Andone ar dori să candideze pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, a declarat Gheorghe Popescu, fost internaţional şi candidat la aceeaşi poziţie.

Am vorbit astăzi cu Andone şi mi-a spus că ar vrea să candideze. Noi am fost cuplu de fundaşi centrali ai echipei naţionale, am jucat unul împotriva celuilalt în campionat şi ar fi un adversar important la alegeri. Dar ar fi o competiţie de fair-play între noi. Fundaş fiind am fost obişnuit cu atacurile. Sunt convins că se vor intensifica pe măsură ce alegerile se vor apropia. După 115 meciuri la echipa naţională am experienţa necesară să fac faţă. Mi-aş fi dorit o altă atmosferă, dar asta este viaţa, Gheorghe Popescu.
La alegerile pentru preşedinţia FRF şi-au anunţat candidatura până acum fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, preşedintele FR de Minifotbal, Răzvan Burleanu, fostul fotbalist Marcel Puşcaş şi fostul internaţional Gheorghe Popescu. În afară de aceştia, numele altor oameni de fotbal, Adrian Porumboiu şi Gheorghe Chivorchian, au fost vehiculate că se vor afla pe lista candidaţilor la funcţia de preşedinte al FRF. Actualul conducător al FRF, Mircea Sandu, a anunţat că nu îşi mai doreşte încă un mandat la şefia instituţiei. Alegerile vor avea loc pe 5 martie.

Sursa: ActiveNews.ro, FOTO: uefa.com