„U” Mobitelco Cluj s-a impus în faţa formaţiei CSM Oradea, scor 70-69, într-un meci din cadrul etapei a XIV-a din Liga Naţională de Baschet Masculin, prima din retur.

Clujenii şi-au adjudecat primul sfert cu 21-16, iar în cel de al doilea diferenţa a crescut chiar şi la zece puncte (33-23), dar orădenii au revenit pe tabelă şi, la jumătatea întâlnirii, avansul celor de la Mobitelco era de numai două puncte, 39-37.

În sfertul al treilea, oaspeţii au preluat controlul jocului şi au condus cu 57-51, iar în ultimul act au avut chiar şi opt puncte în plus pe tabela de scor, 63-55 în minutul 33.

„Studenţii” nu au renunţat la luptă, s-au apropiat de orădeni, iar Mihai Silvăşan a reuşit coşul de trei puncte care a adus victoria, când mai erau doar 12 secunde de joc.

Darius Hargrove autor a 22 puncte, 3 recuperări şi 3 pase decisive şi Mihai Silvăşan cu 21 de puncte, o recuperare şi 3 pase decisive, au fost cei mai buni jucători ai formaţiei clujene.

În clasament continuă să conducă CSU Asesoft Ploieşti, 23 puncte din 13 jocuri, urmată de CSM Oradea, 23 de puncte din 13 jocuri şi „U” Mobitelco Cluj care are acelaşi număr de puncte, dar din 14 meciuri.

Paul Panait