Digi 24 a fost singurul post TV de știri care nu a difuzat imagini de la înmormântarea studentei Aura Ion.

BURTIERĂ LA MINUT!
Din nou înmormântări în direct pe posturile de știri, în goana după rating. Cu imagini cât tot ecranul, cu sicriul descoperit sau în fereastră. Aproape toate televiziunile informative transmit de la Cimititrul Ghencea Militar, unde este înmormântarea studentei Aura Ion, care s-a stins în catastrofa aviatică din județul Cluj. Aproape toate!

Posturile Antena 3 și România TV au acordat cele mai mari spații (în minute, dar și ca imagini, pe tot ecranul) de la înmormântarea de la Cimitirul Ghencea Militar.

La polul opus, Antena 3 transmite imagini cât tot ecranul. Pe canalul de știri înmormântarea se vede pe tot ecranul, inclusiv cu imagini cu sicriul descoperit.
Realitatea TV, B1 și România TV dau imagini de la înmormântare, dar în fereastră:

România TV a împărțit inițial ecranul în două: jumătate cu imagini de la Cimitirul Ghencea Militar, jumătate de la biserica unde este depus pilotul Adrian Iovan. În studio, Florin Condurățeanu și un fundal muzical trist completează atmosfera. După jumătate de oră, și România TV a trasnmis înmormântarea mare, pe tot ecranul.

La Realitatea TV și la B1 ecranul este împărțit în trei: jumătate cu imagini din studio, cealaltă jumătate cu două ferestre, de la înmormântare și de la Biserica Sf. Ilie, Rahova.

Sursa:Pagini de Media