Trupa ALTERNOSFERA din Republica Moldova va sustine sambata, 8 februarie 2014, un concert in Flying Circus Pub din Cluj (Strada Iuliu Maniu Nr.2).

Recent, formatia a castigat titlul de Best Romanian Alternative Rock Band 2013. Concursul a fost organizat de catre METALHEAD.ro, site-ul de rock Nr. 1 din Romania si s-a bazat pe votul publicului, motiv pentru care moldovenii de la ALTERNOSFERA au decis sa realizeze o serie de concerte pentru fanii din Romania.
Multumim celor care au votat Alternosfera la categoria – Best Romanian Alternative Rock Band in pofida mai multor voci care reprosau ca Alternosfera nu este o trupa din Romania. Da, suntem si vom ramane a fi o formatie din Republica Moldova, care canta si va continua sa cante in limba romana. Muzica, si in particular muzica Alternosferei nu are cetatenie sau nationalitate. Lasam la latitudinea fiecaruia sa decida daca voteaza in viitor cetatenia sau limba in care se canta. Marcel Bostan, Alternosfera

Alternosfera a lansat in martie 2013 albumul Epizodia, continuare a albumului Virgula, editat cu cateva luni inainte. Turneele de promovare ale celor doua albume s-au desfasurat in 14 orase din Romania si Republica Moldova, in fata a peste 50.000 de spectatori.

 

Pentru concertul de la Cluj, pretul unui bilet este de 25 de lei si se poate achizitiona in seara evenimentului. Flying Circus Pub isi va deschide portile de la orele 20:30, iar concertul este programat sa inceapa in jurul orelor 22:00. Pe durata concertului, fumatul in club va fi interzis.

NapocaNews